Ovseni kosmiči s smetano, jabolkom in cimetom
Ovseni kosmiči s smetano, jabolkom in cimetom za 2 osebi.
Sestavine
- 6 velikih žlic ovsenih kosmičev
- 1 dl smetane za kuhanje ZELENE DOLINE
- 0,5 dl mleka s 3,5 % m.m. ZELENE DOLINE
- noževa konica cimeta
- jabolko
Priprava
V kozico vlijemo smetano za kuhanje in mleko. Dodamo cimet in segrejemo do vrelišča. Dodamo ovsene kosmiče, premešamo in odstavimo.
Kosmiče po 3 minutah predevamo v posodo in na to naribamo jabolko. Sestavine premešamo, po želji lahko dodamo med.
Dober tek.
Recept in sliko je prispeval: Gregor Audič
Najboljše v naši naravi.
TOP 5 JEDI
Dnevni kuharski navdih za dober obrok ali kuharska umetnina za razvajanje brbončic – v naši knjižnici receptov se najde ustrezen za vsako priložnost kot tudi za zahtevne jedce.